VIDEO Femeie din Lopătari, șantajată cu imagini compromițatoare, de către un tânăr din Mânzălești, Suspectul, în arest preventiv pentru 30 de zile

Un tânar de 27 de ani din Mânzălești a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce a șantajat o femeie de 45 din Lopătari. Suspectul a fost prins în flagrant chiar in momentul în care victima îi plătea o sumă de bani, după ce fusese amenințată că va fi denigrată cu imagini compromițatoare.

În baza materialului probator administrat de polițiștii din Buzău, instanța a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de tânărul care a șantajat-o pe femeia din Lopătari, că va publica materiale video și foto compromițătoare cu aceasta.

Cel în cauză a fost surprins, în flagrant delict, de polițiști, în timp ce ar fi primit bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.

Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – februarie a.c., femeia ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuților săi materialele foto/video.

În activitatea infracțională, ar fi fost implicată și concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari.

Polițiștii au ridicat medii de stocare, în vederea efectuării unei percheziții informatice.

Cel în cauză a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Instanța a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar față de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar.