FC Buzău a învins-o categoric pe Astra Giurgiu, în campania de meciurilor de pregătire pentru Liga a II-a (4-1)

Reprezentativa de fotbal AS FC Buzău,debutează cu dreptul în seria meciurilor de pregătire pentru Liga a II-a, după victoria de sâmbătă de la Ploiești, din amicalul cu Astra Giurgiu, pe care a învins-o fără drept de apel, cu scorul de 4-1 (2-0 la puază).

FC Buzău a deschis scorul prin noua achiziție, polonezul Kamil Wiktorski, fostul stoper al celor de la Dunărea Călărași, care a evoluat în stagiunea 2012-2013 la Glasgow Rangers. Buzoienii și-au majorat avantajul în prima repriză, grație reușitei lui Moldoveanu.

După pauză, roș-albaștrii au mai punctat de două ori, prin Marin Chică Roșă. Astra a înscris din penalty, în momentul în care Buzăul conducea cu 3 – 0. De notat că Cristi Pustai le-a oferit minute tuturor jucătorilor pe care-i are la dispoziție.

Pentru FC Buzău au jucat: Stoian – Oțețilă, Ghinga, Wiktorski, Toma – Ciobanu, Andronic, Cârstocea, Lazăr – Ekollo, Dumitru. În repriza a doua au mai intrat: Horeboiu – Ilie, Mondragon, Vârtej, Keita – Munteanu, Câțiu, Stocol, Anton – C. Petre, Chică – Roșă.

Față de lotul de anul trecut, au plecat Cristian Balgiu, Sergiu Pîrvulescu și Ciprian Perju, Constantin Stoica, Iulian Roșu, Gabriel Nedelea și Cristian Poștoarcă.

Pentru FC Buzău, meciul de sâmbătă a reprezentat prima partidă a grupării din Crâng cu
Cristian Pustai pe banca tehnică, în postura de antrenor principal.

Următorul joc de pregătire al echipei FC Buzău este programat pe 9 iulie, de la ora 19:30 pe stadionul din Crâng.

Adversara buzoienilor va fi chiar echipa latifundiarului din Pipera, FCSB.