Facilități moderne pentru călătorii Trans Bus, din 15 martie: primele autobuze electrice, pe traseele 7 și 10 din municipiul Buzău

#image_title

Începând de vineri, călătoriile în municipiul Buzău au devenit mai confortabile și mai accesibile, odată cu introducerea a 13 autobuze electrice pe traseele 7 și 10.

Această nouă flotă de autobuze este echipată cu facilități moderne, incluzând Wi-Fi gratuit, rampe speciale pentru persoanele cu handicap, afișaje în timp real și prize de încărcare pentru telefoane.

De asemenea, sistemul de taxare a fost substanțial îmbunătățit. Biletele pot fi achiziționate atât de la ghișee, cât și online sau de la automatele instalate în unele stații, facilitând procesul și pentru cei mai puțin familiarizați cu noile tehnologii.

Fiecare autobuz este echipat cu un computer special conceput pentru înregistrarea și stocarea abonamentelor valide, simplificând procesul de validare a călătoriei, indiferent de modalitatea de achiziție a biletului.

Tot de vineri buzoienii au posibilitatea achiziționării biletelor și abonamentelor prin intermediul telefonului mobil, prin intermediul unei aplicații specializate. Utilizatorii pot urmări în timp real sosirea autobuzului dorit în stație, facilitând planificarea călătoriilor.

Aceste îmbunătățiri reprezintă un pas semnificativ în modernizarea și îmbunătățirea serviciilor de transport public din Buzău, oferind o experiență mai plăcută și mai eficientă pentru toți călătorii.