Experiente impachetate in hartie de cadou la Targul de Craciun online al freelancerilor, organizat de NO.MAD Talks

NO.MAD Talks propune ca, in 2020, cadourile de sarbatori sa fie unele nu doar memorabile dar sa si daruiasca momente, inspiratie, oportunitati de crestere personala sau profesionala si, nu in ultimul rand, timp.

Astfel a aparut Targul de Craciun online al freelancerilor, care se va desfasura online, pe site-ul NO.MAD Talks, pana pe 7 ianuarie si care reuneste pachete de produse si servicii oferite de freelancerii si de antreprenorii din comunitate.

Cadouri care ajuta oameni si business-uri sa creasca

Anul 2020 ne-a provocat sa realizam ce conteaza mai mult pentru noi si ne-a aratat cum sa gasim rezolvari rapide la incercari prin care nu banuiam ca vom trece. Acum, de Craciun, NO.MAD Talks mai propune un exercitiu de imaginatie si de actiune: cum ar fi sa inlocuim cadoul traditional cu unul care il poate ajuta pe prietenul antreprenor sa-si creasca afacerea, pe mama care a devenit pasionata de arta, pe tatal care si-a descoperit un nou talent in pandemie sau pe prietena din copilarie care poate are nevoie de un curs de nutritie sau de business coaching?

Fie ca e vorba de sedinte de dezvoltare personala sau poate de terapie, masaj dupa orele de lucru de acasa, un pachet de articole pe blog sau de ad-uri pe Facebook, audit SEO sau servicii de optimizare online, o masa de Craciun imbelsugata sau multe dimineti cu cafea buna, aceste cadouri ii pot ajuta pe cei dragi sa fie mai bine si sa le mearga mai bine.

Ateliere de muzica pentru copii, colinde pe Zoom, haine si accesorii de designer, delicatese, articole pe blog si sesiuni de dezvoltare personala

Targul de Craciun al freelancerilor este primul targ online unde freelancerii ofera servicii si produse impachetate in experiente cu sens, utile si valoroase. Artista Madalina Paval a gandit un concept de ateliere despre radacini, traditii, jocuri si cantece pentru cei mici. Designerii din spatele HappyFriday, AWE. Fashion. Stories si Maria Amelian, sub umbrela Happy Together, au pregatit o serie de pachete ce imbina hainele si accesoriile de designer pentru toate ocaziile si toate gusturile. Antrenorul de comunicare constructiva Nae Sovaiala pune la bataie 4 antrenamente argumentative pentru cei carora le e greu sa navigheze conversatiile dificile. Fotografa Delia Simon ofera sedinte foto profesionale de produs sau de brand personal la preturi speciale. Colectivul de actori Colind Express bat la usa de pe Zoom sa colinde toata familia, oriunde in tara sau in lume s-ar afla.

Mai sunt disponibile in targ cosuri cu dulceata delicioasa pentru dimineti cu energie, sesiuni de consultanta psihologica pentru reducerea nelinistilor si pachete de articole pe blog si postari in social media, de studiat, ales si rezervat pentru acasa direct la freelancerii si antreprenorii care le ofera.

De asemenea, vor mai fi adaugate sedinte de masaj si de consiliere in organizarea casei, sesiuni de business coaching, filme de arta pentru serile reci de iarna si pachete de delicatese pentru mesele de sarbatoare, care sa lase mai mult timp pentru impodobirea bradului alaturi de cei dragi.

Inscrierile sunt deschise in continuare la Targul de Craciun online al freelancerilor si se pot face aici.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Iqads, Start-up.ro, The Institute, Igloo, PRwave, Iqool, Zile si Nopti, The Trends, Munteanu, Kreatoria, Romania Pozitiva, Feeder.

Despre NO.MAD Talks

NO.MAD Talks este un proiect ce incurajeaza oamenii sa lucreze pe cont propriu, sa-si descopere pasiunea si sa o transforme in job. Primul eveniment a avut loc in iunie 2018 si a pornit de la initiativa Iunietei Sandu, care si-a dorit sa creasca comunitatea de freelanceri si antreprenori din Bucuresti. In aprilie 2020 a luat nastere Kind Market, platforma de schimb de servicii si produse intre freelanceri si antreprenorii locali, proiect menit sa aduca impreuna si sa faciliteze colaborarea intre doua categorii complementare, menite sa se apropie si sa isi aduca valoare impreuna. Printre initiativele recente ale proiectului NO.MAD Talks se afla si Healthy Freelancer, un concept foarte necesar, ce aduna momentant primele pachete de asigurari medicale gandite special pentru freelanceri, urmand sa fie adaugate discounturi si pachete in zona de sanatate fizica si mentala.