Elevă de 13 ani din Smeeni, la spital după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni

#image_title

O elevă de 13 ani din Smeeni a ajuns la spital după ce a fost lovită de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni de lângă școală. Pacienta de 13 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Pe iamginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea cum eleva de clasa a VII-a care traversa pe trecerea de pietoni împreună cu o prietenă, a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat de 83 de ani.

Victima a fost trântită pe capotă și apoi pe asfalt, însă colega ei a reușit în ultimul moment să evite coliziunea cu mașina. Fata de 13 ani a reușit să se ridice după lovitură și să ajungă la Spitalul din Smeeni pentru îngrijiri.  Ulterior minora a fost transportată la UPU Buzău.

„Minora de 13 ani a suferit un traumatism prin lovire la un picior, starea ei clinică fiind bună. În acest moment se efectuează investigații suplimentare.” a precizat șeful secției de primiri urgențe medicul Adrian Zoican.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Gheraseni spre Pogoanele, de către un șofer, în vârstă de 83 de ani, a surprins și accidentat un pieton, o minoră în vârstă de 13 ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.
Pietonul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.