Edilii municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat, lăudați de ministrul Culturii

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu i-a evidențiat pe edilii municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat, Constantin Toma și Sorin Cîrjan, pentru meritul de a fi lansat nenumărate proiecte culturale de ținută.

Romașcanu a avut numai cuvinte de laudă în urma participării la mai multe evenimente culturale organizate în weekend-ul trecut.

„Administrațiile Buzăului și Râmnicului Sărat, primarii PSD Constantin Toma și Sorin Cîrjan dau celor două comunități ocazii nenumărate de a se bucura de proiecte culturale de ținută.

Sâmbătă 17.09, am participat la două evenimente frumoase,

– A treia ediție a festivalului Valeriu Sterian de la Rm. Sărat, o binevenită manifestare în memoria marelui folkist și conștiință trează a României pre și post decembristă

– Serata organizată de BIAF – Buzău International Arts Festival, unde Ministerul Culturii a fost finanțator. Am avut bucuria întâlnirii cu mulți oameni deosebiți, în special cu Michele Placido, actorul ce ne-a ținut în fața micilor ecrane cu rolul comisarului Cattani din Caracatița.

Duminică s-a deschis celebrul festival Toamna Buzoiană unde, împreună cu ministrul favorit al românilor, Petre Daea, am vizitat standurile fermierilor buzoieni. Bravo, Buzău!” a precizat pe social media, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Urmărește-ne pe Google News