Echipa de la ALDE Buzau a depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale

Două nume sonore ale politicii buzoiene, în frunte cu George Sava, fost secretar de stat în cabinetul Daia și fostul fotbalist Ion Viorel, și-au depus marți dosarele de candidatură la alegerile din 27 septembrie.

Ion Viorel a precizat că își propune ca în cadrul acestui demers politic, realizat alături de echipa de la ALDE Buzau să aducă buzoienii mai aproape de factorii decizionali.”M-am înscris în cursa pentru Primăria Municipiului Buzău alături de o echipă de oameni dedicați administrației publice locale dar și cu o vastă experiență în mediul privat de afaceri urmând să punem la dispoziția cetățenilor Municipiilui Buzău toată experiența noastră pentru implementarea proiectelor utile acestora dar mai ales pentru implementarea altora utile și de actualitate. Vom continua împreună și în 2020-2024 ceea ce am început în 2016″ a precizat Ion Viorel.

Ion Viorel nu este străin de politică, ori administrația publică, el fiind deja la cel de-al doilea mandat de consilier municipal, fiind numit în urmă cu câteva luni și pe postul de Viceprimar al Municipiului Buzău.

Fostul prefect George Sava, a declarat imediat după ieșirea de la BEJ, că este mulțumit că s-a reușit reconstrucția rapidă a filialei din Buzău:

„Dupa aproape patru luni de la preluarea unei Filiale ALDE Buzau, aproape desfiintata venim in fata dumneavoastra cu o echipa profesionista, tanara, motivata si ambitioasa, o echipa care ieri a depus la BEJ Buzau candidaturile la functiile de Presedinte si consilieri ai Consiliului Judetean Buzau, respectiv la Primăria Buzău și la ConsiliulnLocal Municipal.Candidatul nostru la Presedintia Consiliului Judetean este domnul jurist George Sava, un om cu experienta in adminstratia publica locala, judeteana si nationala dar si in sectorul privat. Am reusit in scurta perioada de organizare sa #atragem alaturi oameni noi, colegi din municipiu si tot judetul, multi care nu au facut politica pana acum. Oameni profesionisti, seriosi, muncitori si respectati in comunitatile lor. Pe primele 10 locuri avem ca si candidati trei femei care au dovedit a fi profesioniste in domeniile in care activeaza, oameni de caracter si de echipa. O premiera la nivel judetean si national o constituie prezenta pe listele ALDE Buzau, pe locul 11 din 40 a domnisoarei Nechifor Nicoleta Monica, o tanara cu dizabilitati de auz, absolventa a Facultatii de Jurnalism, promotia 2020. Monica a decis sa se alature ALDE Buzau din dorinta de a deveni ‘Vocea surzilor’ in judetul Buzau. Am construit o echipa cu oameni si pentru oameni, un nucleu care sa poata arata ca exista si un alt mod de a face politica cu oameni si despre oameni. Ne dorim o administratie la nivel judetean dar si in fiecare comuna care sa continue proiectele necesare comunitatiilor dar si implementarea unor proiecte cu adevarat noi si inovatoare.” se precizează într-un vomunicat remis de ALDE Buzău.