După egalul cu Brăila, handbalistele de la SCM Gloria Buzău se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor

HC Dunărea Brăila și SCM Gloria Buzău au încheiat la egalitate în ultima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin. După 12 meciuri jucate, formația buzoiană se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor.

Se anunța un meci dramatic la Brăila, duminică seară, acolo unde gazdele veneau cu moralul ridicat după surprinzătoarea victorie de la Bistrița.

SCM Gloria Buzău a avut două goluri avans la pauză, însă Dunărea a revenit, iar în minutul 42, conducea cu 20-18, după care a fost rândul oaspetelor să răstoarne rezultatul: Gloria Buzău avea 24-23 în minutul 51.

Cele două echipe au mers cap la cap pe finalul meciului, brăileanca Cristina Gheorghe a înscris pentru 26-25 în minutul 56, Khavronina a ratat un 7 metri în minutul 58, dar tot ea a înscris golul egalizator în minutul 59.

Așadar, partida Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău s-a încheiat cu scorul de 26-26.

După 12 meciuri jucate, formația buzoiană se află pe locul 6 în clasamentul Ligii Florilor, o poziție nesperată la debutul acestui sezon.

Pentru elevele lui Dumitru Muși urmează o deplasare dificilă, duminică, la SCM Râmnicu Vâlcea, echipa care se află pe primul loc la finalul turului de campionat.