Două persoane transportate la Spitalul de Urgență din Buzău, în urma unui accident în care a fost implicată și o ambulantă

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță a avut loc, marți seară, pe strada Oltului din municipiul Buzău, lângă Biserica Sfânta Parascheva. În urma coliziunii dintre autospeciala SAJ Buzău și un autoturism două persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Buzău, o ambulanță condusă de către un șofer buzoian în vârstă de 41 de ani, pe strada Carpați către intersecția cu strada Oltului, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada Oltului.

La volanul acestuia se afla un conducător auto în vârstă de 49 de ani, din Buzău. Coliziunea s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului și a unui membru al echipajului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță, o femeie de 40 de ani, din Buzău.

Autospeciala SAJ nu transporta pacient la momentul producerii accidentului rutier. Persoanele rănite au fost preluate de o ambulanță sosită între timp la intervenție și transportate la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Ttraficul în apropierea Bisericii Sfânta Parascheva, unde a avut loc accidentul, a fost restricționat mai multe zeci de minute.

Urmărește-ne pe Google News