Două persoane rănite și patru mașini avariate, într-un accident teribil, pe DN2E85, la Costești

Un teribil accident soldat cu doi răniți s-a produs joi după amiază, pe DN2E85, la Costești.  Potrivit IPJ Buzău, în accident au fost implicate 3 autoturisme și o furgonetă, persoanele rănite fiind preluate de 2 ambulanțe și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiști au stabilit că un autoturism condus pe direcția Buzău către București de către un șofer buzoian în vârstă de 65 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism, respectiv o autoutilitară care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 59 de ani și unul de 45 de ani, ambii de asemenea din Buzău.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectata în autoturismul care o succeda, condus de un șofer de 69 de ani, din Vaslui.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, șoferul buzoian care se deplasa pe sensul Buzău-București și șoferul autoutilitarei.

Din primele date de la fața locului a reieșit că incidentul rutier s-a produs pe fondul neatenței cumulate cu vizibilitatea redusă și carosabilul umed.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul se desfășoară încă dirijat.