Două femei și doi copii, la spital, în urma unui accident produs pe DN2E85, la Oreavu

O coliziune produsă duminică după amiază pe DN2E85, la Oreavu între două autovehicule conduse pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău, s-a soldat cu patru răniți.

Accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Oreavu, după ce autoturismul condus de un șofer din Galați, în vârstă de 35 de ani, a lovit autoturismul care circula în fată și la volanul căruia era un conducător auto în vârstă de 75 de ani, din Râmnicu Sărat.

În urma impactului violent dintre cele două mașini,patru persoane din mașina gălățeanului,două  femei de 33 și 66 de ani și doi copii de 3 și 5 ani, au ajuns la spital.” Băiatul în vârstă de 3 ani a suferit un politraumatism prin accident rutier si un traumatism toraco-abdominal iar fetița în vârstă de 5 ani a suferit policontuzii in urma accidentului rutier si un traumatism toracic din cauza centurii de siguranta. Femeia in varsta de 66 de ani a suferit un politraumatism și un traumatosm cranio cerebral iar femeia în vârstă de 33 de ani a suferit policontuzii și escoriații la nivelul bărbiei.” au precizat medicii de la UPU Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.