Două eleve din Râmnicu Vâlcea, căutate de rude și poliție. Indicii că s-ar afla în Buzău

Polițiștii desfășoară verificări cu privire la dispariția a două fete de 13 respectiv 14 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea. Ele s-ar putea afla în Buzău, spun apropiații fetelor.

În cursul zilei de luni, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că fiica sa, Predescu Nicole Elena în vârstă de 13 ani, nu a ajuns la școală și nici la domiciliu nu a revenit.

Aceasta a plecat de la domiciliu, cu intenția de a merge la Școala Gimnazială nr.10 din municipiul Râmnicu Vâlcea, însă nu a ajuns la cursuri și nici la domiciliu nu a revenit.

Din verificările efectuate s-a stabilit faputul că minora este plecată împreună cu prietena și colega ei de clasă, Coman Diana.

Predescu Nicole Elena are o înălțime de 1,60-1,65 m, greutate 40-45 kg, păr șaten deschis, lung, nas drep, ochi căprui.

În momentul plecării de la domiciliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâș de culoare kaki cu glugă cu blăniță maro închis, hanorac de culoare gri, blue jeans de culoare albastru, în picioare poartă adidași de culoare neagră cu talpă de culoare albă.

Nu demult, fetele au mai avut o tentativă de a pleca de acasă pentru a veni în Buzău, chemate de un adolescent cunoscut pe rețelele de socializare.