Două accidente în 24 de ore, la Poșta Câlnău, localitate traversată de ”drumul morții”. Un tânăr de 17 ani a murit azi-noapte

Un adolescent și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de un autoturism pe DN2 E85, în localitatea Poșta Câlnău. Este al doilea eveniment rutier grav produs într-o singură zi la Poșta Câlnău, după cazul femeii accidentate de TIR pe trecerea de pietoni.

La fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcția Buzău către Râmnicu Sărat, în localitatea Poșta Câlnău, un șofer de 21 de ani din Galați a surprins și accidentat un tânăr de 17 ani din Vaslui, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, pe aceeași direcție cu autovehiculul.

Accidentul produs înainte de miezul nopții s-a soldat cu decesul pietonului. O mașină de la SML a ajuns la fața locului pentru a prelua trupul neînsuflețit al bărbatului. Traficul pe drumul european s-a desfășurat dirijat pe durata cercetărilor.

Este al doilea eveniment rutier grav produs în mai puțin de 24 de ore la Poșta Câlnău, pe DN2 E85. O femeie de 60 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de un TIR pe trecerea de pietoni din localitatea traversată de ”drumul morții”.