Două accidente grave pe șoselele din Buzău, soldate cu un mort și un rănit

Două incidente rutiere produse noaptea trecută pe șoselele din Buzău s-au soldat cu decesul unui bărbat și rănirea gravă a unei femei, care a fost transportată de urgență la spital. Pentru a combate principalele cauze generatore de accidente, polițiștii au intensificat controalele în trafic

Traficul rutier pe DN2 E85 a fost blocat după miezul nopții, în comuna Poșta Câlnău, după ce un pieton a fost surprins și accidentat de un autocar.

Autovehiculul condus pe direcția Vrancea către Buzău, de către un șofer în vârstă de 43 de ani, din Focșani, a surprins și accidentat un bărbat, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului, iar polițiștii au demarat verificări în vederea stabilirii identității acestuia.

După nici o oră un nou eveniment rutier s-a produs pe drumul județean DJ203K, în localitatea Valea Părului.

Potrivit IPJ autoturismul condus pe direcția Vintila Vodă către Cernătești, de către o șoferiță în vârstă de 21 de ani, din comuna Beceni, a surprins și accidentat o femeie pieton, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate.

Aceasta s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Urmărește-ne pe Google News