Doi tineri care conduceau fără permis, depistați în trafic de către polițiștii buzoieni

Doi tineri din Buzău s-au ales cu dosar penal pentru infracţiuni săvârşite la regimul rutier, după ce au fost prinși la volan fără a avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Buzău, un tânăr de 19 ani, din localitatea Beceni, ar fi sustras autoturismul unui cunoscut, l-ar fi condus pe mai multe străzi din municipiul Buzău.

Pe fondul lipsei experienței în condus, nefiind posesor de permis de conducere, tânărul a avariat autoturismul şi, ulterior, l-ar fi parcat în același loc de unde îl sustrăsese.

În urma sesizării păgubitului, un buzoian de 46 de ani, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Și poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pogoanele, au depistat în trafic o femeie de 27 de ani, din C.A. Rosetti, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii de domiciliu.

În urma verificării în bazele de date ale Poliţiei Române, poliţiştii au constatat că femeia nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Cu dosar penal s-a ales şi proprietarul autoturismului, un tânăr de 30 de ani, ce se afla pe scaunul din dreapta şi care, deşi cunoştea faptul că şoferiţa nu deţine permis de conducere, i-a încredinţat autovehiculul pentru a-l conduce.