VIDEO Doi consilieri locali, unul de la PSRo iar celălalt de la PSD, au fost la un pas să-și împartă pumni după o ședință

Doi consilieri locali din Buzău au fost la un pas să se ia la bătaie după ședința extraordinară, de vineri, în care a fost aprins dezbătut un proiect de hotărâre privind trecerea imobilelor unui liceu tehnologic în administrarea altei unități școlare. După ce s-au înțepat verbal în timpul dezbaterilor, cei doi aleși locali, unul de la PSD, iar celălalt de la PSRo, au continuat scandalul după încheierea ședinței.

Au fost dispute aprinse în ședința Consiliului Local Buzău de vineri, când pe masa aleșilor a apărut proiectul privind trecerea imobilelor Liceului Nenițescu, de pe strada Transilvaniei, în administrarea Colegiului Național Mihai Eminescu.

În timpul ședinței, consilierul PSRo, Silviu Roșioru, l-a numit ”plantă” pe colegul său, Alexandru Dunel, de la PSD, pentru că acesta din urmă i-ar fi transmis să scurteze intervenția din plen. La finalul ședinței, scandalul a fost reluat atunci când cei doi s-au apropiat unul de celălalt.

Dunel l-a întrebat pe Roșioru de ce l-a făcut ”plantă”, acesta i-a răspuns că ”vine degeaba în Consiliul Local”. Iritat de răspuns, Dunel i-a spus lui Roșioru că este ”analfabet” iar de aici s-au aprins spiritele și mai mult, ajungându-se la îmbrânceli.

Alexandru Dunel: Băi, ție nu-și e rușine să mă faci plantă?

Silviu Roșioru: Nu. Pentru că asta ești; ești o plantă.

Alexandru Dunel: Da? Atunci, dacă eu sunt plantă, tu ești un analfabet, să știi!

Momentul culminant s-a consumat în ușa sălii de ședințe, când avântul celor doi de a se încăiera a fost potolit de viceprimarul Andrei Neder. Acesta s-a postat între cei doi aleși care păreau foarte hotărâți să-și împartă pumni.