Dn2 E85, lărgit între localitățile Buzău și Oreavu. Siguranța traficului pe acest drum, promovată de deputatul Romeo Lungu

Drumul European 85 va avea 4 benzi pe mai multe tronsoane cuprinse între localitățile Buzău și Oreavu. Miercuri, 20.07.2022 a fost semnat contractul de expertiză pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație pe Drumul European 85, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să se treacă și la execuția propriu-zisă.

Anunțul a fost făcut joi de către deputatul buzoian Romeo Lungu, care a și susținut la finalul anului trecut, la Ministerul Transporturilor, necesitatea unor intervenții rapide în ceea ce privește siguranța traficului pe acest drum.

“Acest lucru a fost posibil în urma demersurilor realizate la finalul anului trecut, când am susținut la Ministerul Transporturilor #necesitatea unei intervenții prompte pe acest drum intens circulat. Astfel, în cel mai scurt timp, DN2 va fi lărgit cu aproximativ un metru pe diecare sens de mers pe 4 tronsoane. 13,5 km vor aveam 4 benzi ceea ce va îmbunătăți considerabil condițiile de circulație, contribuind la sporirea #siguranței în trafic și #reducerea numărului de accidente.Acest lucru se întâmplă concomitent cu începerea lucrărilor la Autostrada A7, Lotul Mizil -Pietroasele intrând în execuție pe 11 august 2022.” a precizat pe social media, deputatul PSD Romeo Lungu.

Urmărește-ne pe Google News