UPDATE Circulația pe DN 2B, reluată. Drumul a fost blocat de la limita județelor Buzău și Brăila, din cauza poleiului

La solicitarea Inspectoratului Județean de Poliție Brăila, autoritățile județului Buzău au luat decizia de a închide DN 2B. Restricția care a vizat la început segmentul de pe raza județului Brăila s-a extins ulterior și pentru porțiunea care pornește din municipiul Buzău.

UPDATE Circulatia pe DN 2B Buzău -Brăila a fost reluată, însă se circulă în condiții de iarnă. Poliția  recomandă conducatorilor auto sa circule cu prudenta, cu viteza adaptata permanent conditiilor meteo si de trafic, precum si sa respecte indicatiile echipajelor de politie aflate in trafic sau in punctele de informare.

La ieșirea din municipiul Buzău se află echipaje de poliție pentru informarea participanților la trafic cu privire la închiderea circulației.

Zeci de mașini aflate în tranzit către Galați și Brăila au rămas blocate la ieșirea din Buzău după ce drumul national DN 2B către Brăila a fost inchis din cauza poleiului format pe carosabil. ȘoferiI opriți în trafic și-au vărsat nemulțumirea pe polițiștii din filtru.

 

Vremea rea va continua cel puțin până marți noapte. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare de precipitaţii în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, polei, vreme deosebit de rece, valabilă în intervalul 19 martie, ora 06:00 – 20 martie, ora 21:00, la nivelul întregii ţări.