Deputatul PSD, Andi Cristea, despre adoptarea noilor tehnologii:”Explorăm viitorul la Facultatea de Automatică și Calculatoare!”

#image_title

Deputatul PSD Andi Cristea a prezentat ieri principalele direcții ale activității desfăsurate la Consiliul Europei, în cadrul unei mese rotunde captivante despre Metaverse, organizată de Universitatea Politehnică din capitală.

În săptămânile următoare Andi Cristea va face public raportul despre Metaverse realizat de Institutul de Ingineri Electrotehnici și Electroniști pentru Consiliul Europei.

„România la frontiera inovației în Metaverse! Este esențial să fim pionieri în adoptarea noilor tehnologii – un pas crucial pentru viitorul nostru digital.

Am avut bucuria să prezint principalele direcții ale activității mele la Consiliul Europei, în cadrul unei mese rotunde captivante despre Metaverse, găzduită de Universitatea Politehnica.

În săptămânile următoare voi putea face public raportul despre Metaverse realizat de IEEE (Institutul de Ingineri Electrotehnici și Electroniști) pentru Consiliul Europei.

Evenimentul, organizat de Aspen România cu sprijinul generos al Meta, a fost un punct de întâlnire unic pentru liderii din domeniul privat, reprezentanți ai administrației publice și luminile mediului academic.” a precizat deputatul PSD Andi Cristea, într-o postare pe Facebook.

 

Urmărește-ne pe Google News