Deputatul Gabriel Avrămescu, în viztă pe șantierul drumului național 2C:”Buzăul contează pentru PNL și pentru guvernul actual!”

Liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a vizitat în week-endul trecut, șantierul din localitatea Gherăseni, unde drumarii lucrează de zor la reabilitarea drumului național DN2C, care tranzitează Buzăul până în Ialomița.

Într-o postare pe Facebook, Avrămescu a precizat că începerea lucrărilor de reabilitare a drumului național DN2C, se datorează și efortului depus de către echipa PNL Buzău, care a făcut mai multe demersuri la Ministerul Transporturilor.

„Am fost astăzi de la primele ore ale dimineții și i-am salutat pe muncitorii aflați în zona Gherăseni care se ocupă de modernizarea și reabilitarea drumului național 2C, unul dintre cele mai tranzitate drumuri din județul Buzău.
I-am felicitat pentru rezistența de a lucra în condiții de caniculă și m-am bucurat să-i văd atât de motivați să finalizeze lucrările de asfaltare.Am promis că acest drum se va afla pe lista de investiții a Guvernului și așa s-a întâmplat. În plus, în calitate de parlamentar, am adresat întrebări ministrului transporturilor referitoare la reabilitarea DN2C. Așa cum mi s-a și răspuns, investițiile pentru modernizarea drumurilor din Buzău vor fi o prioritate, mai ales că județul nostru nu a fost niciodată de interes pentru guvernele anterioare, iar starea drumurilor este dezastruoasă.Continuăm să facem bine Buzăului!” a precizat într-o postare pe rețelele de socializare, șeful liberalilor buzoieni, deputatul Gabriel Avrămescu.

#DN2C #reabilitare #dezvoltare #Buzău #DezvoltămBuzăul #SePoate