Deputatul Andi Cristea, gazda unei vizite de excepție a echipei Google în Buzău

#image_title

Deputatul Andi Cristea a fost gazda unui eveniment deosebit în municipiul Buzău, unde a însoțit echipa Google la o întâlnire cu elevi de la Colegiul Național B.P. Hasdeu, Liceul Teoretic de Informatică Alexandru Marghiloman și Școala Gimnazială nr. 11.

 În cadrul acestei întâlniri experții Google și Adfaber au avut oportunitatea de a interacționa în mod constructiv cu elevii, abordând teme precum tehnologia, inovația și viitorul digital.

Întâlnirea a fost facilitată de către deputatul Andi Cristea, care a subliniat încă o dată angajamentul său față de educația digitală în comunitate: „Sunt mândru că am putut facilita această întâlnire, ceea ce demonstrează angajamentul nostru pentru educația digitală și tehnologică. Cuvinte de apreciere se îndreaptă către doamna viceprimar Oana Matache și doamna Inspector Școlar General Daniela Palcău pentru implicarea lor activă și susținere”, a scris deputatul social democrat pe pagina sa de Facebook.

Această experiență demonstrează că prin colaborări eficiente și susținute, Buzăul poate deveni un centru al progresului și al viitorului tehnologic.

„Prin asemenea colaborări, arătăm că Buzăul este un loc unde viitorul tehnologic este nu doar un vis, ci o realitate în construcție. Google confirmă încă o dată că este una dintre cele mai serioase companii din domeniul tehnologiei, contribuind la dezvoltarea și educația tinerilor noștri,” a adăugat buzoianul în postare.