Decizia care ar fi putut schimba destinul tragic al operatorului de la Digi TV, dispărut în cumplitul accident de lângă Buzău

O tragedie de proporții în care și-au pierdut viața doi oameni s-a produs marți noaptea în jurul orei 21.00, pe Șoseaua Spătarului, chiar lângă Buzău. O decizie de ultim moment ar fi putut  schimba soarta operatorului de la DigiTv decedat în accident.

Sabin, operator la DIGI Tv, și un coleg de-ai săi se întorceau cu mașina de serviciu de la Galați, acolo unde făcuseră parte din echipa de transmisie a partidei de fotbal dintre Oțelul și Gloria Buzău.

După încheierea meciului, o altă mașină din carul TV a ales să se întoarcă la București pe ruta Slobozia, dar Sabin a ales varianta Buzău – Urziceni, pentru a-l lăsa acasă pe colegul său în vârstă de 31 de ani, care locuiește în zona Fierbinți.

Dacă operatorul de la Digi ar fi ales aceeași rută, pe la Slobozia și Urziceni, drumul ar fi fost la fel de lung iar duba celor de la DIGI Sport nu ar mai fi a fost lovită în plin de autoturismul Skoda Fabia, condus de tânăra din Rușețu.

Destinul a fost însă tragic iar două vieți au fost secerate de impactul violent dintre cele două mașini: tânăra de 19 din Rușețu, care a murit pe loc și apoi decesul bărbatului de 46 de ani, produs după câteva zeci de minute.

Sabin Nicolae lucra la grupul RCS&RDS de aproape 20 de ani, iar toate partidele de fotbal din ligile superioare erau transmise de el și de echipa sa. Avea 46 de ani, era căsătorit și avea o fiică în vârstă de 14 ani.

Larisa Oprea, tânăra din Rușețu care a murit în urma coliziunii mașinii sale cu o dubă, abia împlinise 19 ani, iar în urmă cu trei zile făcuse ultima fotografie pe care o postase pe pagina de socializare.

Conducea un autoturism Skoda Fabia dinspre București înspre Buzău când, la un moment dat, a intrat în coliziune cu duba postului de televiziune DIGI Sport care circula din sens opus. Primele date arată că Larisa ar fi circulat pe contrasens, pe o porțiune de drum drept.

Impactul a fost devastator. Mașina tinerei s-a transformat într-un morman de fiare, în timp ce parte din față a autoutilitarei a fost distrusă. Larisa a murit pe loc, iar alte două persoane din mașina postului DIGI Sport au fost rănite. Ulterior, șoferul dubei a murit la spital.

Urmărește-ne pe Google News