Cum vor funcționa de Anul Nou supermarketurile din Buzău

Retailerii închid magazinele pe 1 ianuarie, iar pe 31 decembrie vor avea program mai scurt. Începând cu data de 2 ianuarie, cele mai multe dintre magazine vor funcţiona după programul obişnuit.

Carrefour închide magazinele pe 1 ianuarie, în timp ce în pe 31 decembrie programul va fi mai scurt, până la ora 18.00, faţă de ora 23.00 cum a fost pe 30 decembrie.

Metro nu deschide magazinele pe 1 ianuarie, la fel ca ceilalţi retaileri, iar pe 31 decembrie, precum şi pe 2 ianuarie, programul va fi unul mai scurt, încheindu-se la ora 16.00.

Programul acesta este valabil pentru magazinele Cash & Carry, dar şi pentru cele Punct.

Kaufland a acordat flexibilitate magazinelor în stabilirea programului de sărbători, astfel că acesta variază de la o unitate la alta.

Lidl are cele mai multe zile libere pentru angajaţi în această perioadă, magazinele reţelei fiind închise pe 1 ianuaie. În celelalte zile din aceastaă perioadă, magazinele Lidl vor avea mici modificări în program, potrivit companiei.

Penny si XXL Mega Discount, ambele parte a grupului Rewe, sunt închise în prima zi din 2023.

Magazinele Penny sunt deschise pe 31 dedcembrie până la ora 18.00, iar pe 2 ianuarie până la ora 16.00. Punctele XXL Mega Discount nu sunt, de asemenea, deschise pe 1 ianuarie, iar pe 31 decembrie au program până la ora 18.00.

Profi nu deschide magazinele pe 1 ianuarie, în timp ce pentru ajunul Anului Nou şi 2 ianuarie, ora închiderii variază în funcţie de formatul magazinului.

Urmărește-ne pe Google News