Cum arată școala de 4 milioane de euro din comuna Săgeata. Sute de elevi vor învăța aici din această toamnă

#image_title

Aproape 200 de elevi din satul Săgeata vor învăța din această toamnă într-o școală modernă, complet reabilitată. Lucrările de renovare ale școlii din localitate au fost finanțate printr-un proiect de peste 4 milioane de lei.

Școala din Săgeata a fost dotată după cele mai înalte standarde în domeniu. Clădirea are centrală termică proprie, toalete noi iar sălile de clasă suntdotate cu mobilier modern și parchet. ” Am achiziționat mobilier șpecific dar și echipamente moderne pentru dotarea laboratoarelor în funcție de disciplinele care sunt studiate. Spre exemplu ,laboratorul de informatică este dotat cu computere și tehnică ultramodernă, pentru ca actul educațional să se desfăsoare la cele mai înalte standarde” ne-a declarat primarul comunei Săgeata, Sorin Tănase.

Edilul localitățiii a mai spus că reabilitarea școlilor și grădinițelor reprezintă o promisiine făcută încă de la începutul mandatului.”A fost o dorință expresă a mea.să avem condiții bune de învățământ la Săgeata. Ne vom zbate să asigurăm elevilor o bază materială solidă , mai bună chiar decât cea de la oraș”a mai spus Sorin Tănaae.

 

Urmărește-ne pe Google News