Compania de Apă sistează temporar furnizarea în municipiul Buzău, în noaptea de joi spre vineri. Se fac lucrări pentru conectarea rețelelor noi de distribuție

Compania de Apă Buzău informează abonații privind reducerea semnificativă a presiunii apei în rețeaua de distribuție a Municipiului Buzău. Astfel, pe anumite segmente de timp este posibilă chiar oprirea completă a furnizării apei în Municipiul Buzău, în noaptea de joi, 19.10.2023  înspre vineri, 20.10.2023 pentru conectarea rețelelor noi de distribuție de pe Bulevardul Unirii la magistrala din Bulevardul Bălcescu

În ceea ce privește lucrările realizate pe Bulevardul Unirii menționăm că, în noaptea de joi spre vineri, respectiv 19.10.2023-20.10.2023, în intervalul orar 23.00-05.00, vom interveni pentru conectarea rețelelor noi de distribuție de pe Bulevardul Unirii (cu diametrul de 200 mm.) la magistrala din Bulevardul Bălcescu (cu un diametru de 400 mm.). În acest interval orar se va reduce semnificativ presiunea apei în rețeaua de distribuție a Municipiului Buzău, iar pe anumite segmente de timp este posibilă oprirea completă a furnizării.

Aceasta este ultima lucrare pe Bulevardul Unirii a Companiei de Apă S.A. Buzău, astfel încât de luni, 23.10.2023 să înceapă asfaltarea zonelor pe care s-a intervenit în carosabil.

Deoarece la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibilă modificarea turbidității pe o durată scurtă de timp, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

Sperăm că utilizatorii noștri vor înțelege necesitatea acestei intervenții.
Vă mulțumim anticipat și vă reamintim că lucrările la infrastructura de apă și canalizare au ca scop creșterea calității apei și a serviciului de canalizare în Municipiul Buzău.