Compania de Apă sistează furnizarea în mai multe cartiere din Buzău, pe 19 februarie. Mai multe lucrări, programate pentru înlocuirea unui contor general

Compania de Apă S.A. Buzău anunță că, în data de 19.02.2024 execută lucrări de înlocuire a contorului general (scadent) în Buzău, în intervalul orar: 08:30-15:00.

Astfel, pe durata lucrării se va opri furnizarea apei la: PT 3 Micro 5 cu blocul 17A, blocul 19, PT 6 Broșteni cu blocul K4 scara A, PT 7 Broșteni cu blocul 1, blocul 3 și PT 27 Dorobanți 2 cu blocul F5, blocul F8, blocul F9, blocul F 21 scara A, bloc F21 scara B.

Furnizarea apei va fi oprită și la: PT 8 Centru, cu blocul E scara E, PT 25 Unirii Centru, cu blocul 8F, blocul 8D și la PT Romtelecom Centru, cu blocul 1 PTTR și blocul 2 PTTR.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, le recomandăm clienților să nu folosească apă în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.” se precizează într-un comunixat de presă al Companiei de Apă Buzău.