Compania de Apă Buzău sistează temporar furnizarea apei potabile în localitatea Podgoria. Măsura, în vigoare miercuri, în intervalul orar 9-16

Compania de Apă S.A. Buzău va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 11.05.2022, între orele 09:00-16:00, în localitatea Podgoria, pentru lucrări de reparație ale rețelei la rezervorul 5.

Vor fi afectați abonații aferenți localității Podgoria, Cartierul Viilor, cu străzile aferente: Sos.Podgoria, Str.Domirești(P), Str.Merilor, Str.Aluniș, Str.Izvor, Str.Dr.Pavel, Str.Rachitei, Str.Vulturului, Str.Stăvilarului, în total 217 utilizatori afectați.

„Atenționăm utilizatorii că la reluarea serviciului de furnizare a apei, pentru o perioadă scurtă de timp, pot apărea perturbații ale calității apei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi asigurăm pe utilizatori
că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă, în cel mai scurt timp.” se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Buzău.

Urmărește-ne pe Google News