Compania de Apă Buzău, anunț privind lansarea noului site al operatorului regional

COMPANIA DE APĂ S.A. BUZĂU anunță lansarea noului site al operatorului regional în cursul săptămânii viitoare (2-6 octombrie), website ce le oferă utilizatorilor săi o experiență online simplificată, atât prin accesul rapid la informații, cât și prin interfața nouă, cu un design intuitiv și personalizat.
În acest sens, menționăm că platforma respectă Politicile GDPR privind informațiile cu caracter personal, iar securitatea este avansată, oferindu-le utilizatorilor o navigare în siguranță.
De asemenea, aplicațiile permit o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv – PC sau smartphone.

Noul site – http://www.cabuzau.ro/ – reprezintă un portal modern proiectat pentru a vă oferi acces rapid și ușor la informații esențiale despre serviciile noastre și pentru a facilita comunicarea și interacțiunea cu echipa noastră.
Aspectele cheie ale website-ului sunt: contractarea online și gestionarea contului într-o modalitate facilă, indexarea avansată – optimizarea pentru serviciile de căutare, precum și noutăți, actualizări și informații utile.

Menționăm faptul că, pentru securitatea datelor personale, utilizatorii care au deja cont pe platforma noastră vor primi un mail de actualizare a parolei la lansarea noului site.

Urmărește-ne pe Google News