Cetățenii și ONG-urile din Buzău, invitați de municipalitate să participe la proiectul de bugetare participativă

COMUNICAT DE PRESĂ

Mai sunt 14 zile până când puteți trimite o idee de dezvoltare pentru municipiul Buzău.

Primăria Municipiului Buzău invită cetățenii, indiferent de vârstă, precum și ONG-urile, unitățile de învățământ, și companiile să participe la proiectul de bugetare participativă prin care orice buzoian din orașul nostru sau din diaspora poate veni cu idei pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Buzău.

Accesând pagina  www.oamenidebine.bz găsiți pașii de urmat pentru a participa la acest proiect de dezvoltare a Buzăului.

Suma totală alocată este de 100.000 de euro, dar dacă sunt mai multe proiecte  bune suma va fi suplimentată. Menționăm că suma este destinată exclusiv implementării proiectului propus.

Tema de anul acesta pentru bugetare participativă este BUZĂU, ORAȘ CIRCULAR. Ne dorim ca Buzăul să devină un oraș circular, bazat pe cei 4R: reducem, reutilizăm, reciclăm și recuperăm în domenii precum calitatea mediului, economie, prosperitate și echitate socială. Mizăm pe dezvoltarea durabilă și ne dorim să creăm beneficii sustenabile pentru generațiile prezente și viitoare.  Cele 10 teme eligibile sunt pe site-ul  www.oamenidebine.bz

Formularul prin care puteți transmite ideile este facil de completat și nu durează mai mult de 10 minute dacă aveți deja proiectul conturat. Este important să completați toate câmpurile din formular și să aveți o perspectivă clară asupra proiectului.

Vă așteptăm cu cât mai multe idei!

Cu bine,

Cu bine, Oana Matache, Viceprimar Primăria Municipiului Buzău

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News