Centrele de vaccinare din Buzău, aprovizonate cu bonuri de masă: persoanele care se imunizează cu schemă completă primesc 5 tichete în valoare de 100 de lei

Centrele de vaccinare din țară au început să primească bonurile de masă pe care le vor distribui persoanelor cu schemă completă. Fiecare persoană va primi astfel 100 de lei, sub forma a 5 tichete de masă. Măsura a fost decisă pentru a crește numărul de persoane care se vaccinează împotriva Covid 19. În județul Buzău au fost achiziționate vouchere pentru 2350 de persoane.

În centrele de vaccinare din mediul rural au ajuns deja bonurile de masă promise persoanelor care se vaccinează cu schemă completă.

Pentru a putea intra în posesia lor, oamenii trebuie să facă dovada vaccinarii cu schemă completă începînd cu data de 1 septembrie 2021.

Medicii care lucrează în centrele de vaccinare spun că ideea va duce la creșterea numărului de persoane vaccinate.

Oamenii care vin în acestă perioadă să se vaccineze susțin că ideea nu este foarte bună.

Direcția de Sănătate Publică Buzău a achiționat tichete de masă pentru 2350 de persoane, tichete care au fost deja distribuite în centrele de vaccinare din județ.

Fiecare persoană vaccinată va primi 100 de lei, sub forma a 5 tichete de masă. Acestea pot fi ridicate în termen de 60 de zile de la data efectuării ultimei doze.