Celebrul luptător, Freddy Kemayo, în ring la Buzău, pe 24 iunie. Gala de K1, organizată de Cătălin Moroșanu și Consiliul Județean Buzău

Consiliul Județean Buzău va participa în calitate de partener la organizarea unui eveniment sportiv de mare calibru promovat de celebrul luptător K1 Cătălin Moroșanu.

Gala „Dynamite Fighting Show”, turneu de kickboxing ajuns la ediția a 15-a, va avea loc pe data de 24 iunie, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din municipiul Buzău.

Organizat de „Federația Sporturilor de Contact”, evenimentul va fi unul de top și va avea în program trei main eventuri.

Promotorul galei sportive, Cătălin Moroșanu, a poposit marți la Consiliul Județean Buzău, instituție care sprijină derularea activităților.

Moroșanu a avut o întrevedere cu președintele Petre Emanoil Neagu, ulterior acesta fiind invitat la o conferință de presă, pe tema evenimentelor sportive, programate la Buzău.

„Vom avea un cap de afiș între legendarul campion francez Freddy Kemayo și românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017. De asemenea, triplul campion mondial Bogdan Stoica va avea un super fight internațional. Florin Rambo Lambagiu, care marți va lupta pentru titlul mondial la Paris cu campionul Cyril Benzaquene, este și el confirmat, și va avea un meci cu turcul Burak Unal. Vom avea un total de 8 confruntări internaționale. În premieră, pe fight card, vom avea și un buzoian ( Andrei Andreescu), care a câștigat de curând Cupa Tellur și e de mare perspectivă. Va lupta cu Mădălin Mogoș. Vom avea campanie anti bullying în 3 licee din județul Buzău după cum urmează: 30.05.2022- ora 12.00- Liceul Teoretic « Radu Vlădescu» Pătârlagele, 31.05.2022- ora 10.00- Liceul Teoretic Pogoanele, 31.05.2022- ora 14.00- Liceul cu Program Sportiv «Iolanda Balaș Soter“ Buzau.  om face clipuri de promovare cu cele mai frumoase zone ale județului,  Vulcanii Noroiosi și  Tabăra de Sculptură Măgura .” a precizat Cătălin Moroșanu, în conferința de presă, organizată la Consiliul Județean Buzău.

Deși încă nu a fost definitivată lista participanților, organizatorii anunță dueluri tari în competiția de la Buzău.

Francezul Freddy Kemayo, o celebritate a sporturilor de contact, se află printre protagoniștii galei.

Cu ocazia acestui eveniment sportiv, timp de o lună, vor fi promovate și principalele obiective turistice

Gala „Dynamite Fighting Show” va putea fi urmărită și în alte țări, nu doar în România. Postul TV american NBC Sports, dar și canalul de sport Fight Ckub, din Polonia, vor transmite în direct evenimentul de la Buzău.

Maximum 2.500 de spectatori vor participa la eveniment, organizatorii urmând să anunțe, în perioada următoare, cât vor costa și de unde se pot achiziționa biletele.

Urmărește-ne pe Google News