Cel mai fidel membru de partid din România, un „soldat” al lui Gigi Becali

Ce a fost și ce a ajuns partidul latifundiarului din Pipera.Plecat pe drumul politicii mioritice cu mari perspective încă din anul 2007, partidul înființat de Gigi Becali, care oficial avea sute de mii de suținători și zeci de mii de membri cu carnet, PNG a ajuns să aibă oficial doar un singur oficial cu patalama la mână. Este vorba de fostul președinte al filialei județene Buzău, Emanoil Ciotloș.

Fidel cauzei lui Gigi Becali, fostul colonel de armată Emanoil Ciotloș a ales să nu dezerteze la alte formațiuni politice care s-au înghesuit să preia prin absorbție Partidul Noua Generație.

Deși de-a lungul anilor Ciotloș a primit oferte care de care mai tentante, el a precizat că nu a dorit să facă traseism politic pentru că a crezut din tot sufletul în platforma program a partidului. Din acest motiv și a rămas ultimul membru al PNG.

După ce Becali a pus lacăt pe partid, președintele de Buzău s-a resemnat și a încercat să predea ștampila și actele cu regim special însă nu avut cui. Nimeni nu l-a mai băgat în seama cu toate diligențele făcute la centru. Acum Emanoil Cioyloș este dezamăgit de eșcul de pe eșicherul politic al lui Gigi Becali.

„Cu cine să vrobesc? Nu am cu cine! Am tot încercat să predau ștampila dar n-am avut cui pentru că nu mă bagă nimeni în seamă. Am încercat să vorbesc cu Gigi Becali sar fără succes. Așa că am rămas cu această moștenire, adică cu ștampila”, a mai precizat Ciotloș.