Ceartă între foști concubini, soldată cu rănirea femeii. S-a ales cu multe tăieturi de cuțit

Un bărbat din Râmnicu Sărat a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ieri, în timpul unui scandal cu fosta concubină, a scos un cuțit și l-a folosit pentru a o răni pe femeie. În urma tăieturilor provocate, victima a ajuns la spital. Mai târziu, cuțitarul a fost reținut de poliție și trimis în arest.

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Sărat.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, marți, bănuitul ar fi folosit un cuţit în timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubină, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, rezultând rănirea acesteia.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi „lovirea sau alte violenţe” şi urmează ca în funcţie de rezultatul concluziilor medicale privitoare la starea victimei să fie dispuse măsuri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.