Cea mai modernă mașină de gunoi din Buzău, în curtea Primăriei Costești

Entuziasm maxim la Primăria Costești după achiziția celei mai moderne autospeciale de salubritate din județul Buzău. Mașina a costat aproape 6 miliarde de lei vechi și va putea suplimenta cantitățile de deșeuri selective, preluate de la populație.

Aproape 120 de mii de euro a reușit să investească edilul localității Nicolae Gioabă, într-un utilaj prietenos cu mediul care va facilita colectarea atentă a deșeurilor reciclabile de la populație.

Jumătate din bani au fost atrași din fonduri europene derulate prin AFIR iar cealaltă jumătate a fost asigurată din bugetul local.

“Suntem fericiți că am reușit să finalizăm acest proiect și să vedem un vis împlinit. Am muncit mult la licitație și achiziție întrucât procedurile de achiziție sunt destul de complicate, însă acum ne bucurăm de rezultatul final. Am reușit să aducem mașina în curtea noastră și acesta este cel mai imporatnt aspect. ” a precizat edilul comunei Costești, Nicolae Gioabă.

Noua achiziție livrată serviciului de salubritate din Costești, va propulsa localitatea într-o nouă eră a prezervării mediului înconjurător și a reducerii emisiilor de carbon.

Urmărește-ne pe Google News