Ce secret ascunde Nicoleta, fetița de 8 ani rătăcită noaptea prin pădure

Un profiler delegat de către Direcția de Investigații Criminale din cadrul IGPR a ajuns la Buzău pentru a stabili motivul pentru care Nicoleta, fetița de 8 ani din Bisoca ,a rătăcit o noapte întreagă prin pădure. Psihologul poliției române a stat de vorbă cu fetița la scurt timp după ce micuța a ajuns la Spitalul de Urgență din Buzău.

Dispărută vineri după amiază la ora 17.00 fetița a fost găsită abia sâmbătă dimineața la ora 10, cu ajutorul unui elicopter,.

Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au scotocit toată noaptea, fără niciun rezultat în zona greu accesibilă din localitate.

Abia la ora 10 dimineața un voluntar a zărit copilul din elicopterul M.A.I. pe malul unui râu, la câțiva kilometri de casă.

Deși a petrecut peste 16 ore în pădure, fetița nu a suferit răni vizibile care să impună un tratament de urgență.

Cu toate acestea micuța a fost transportată la spital pentru a fi examinată atent de către medici.

Mai mult decât atât, un psiholog venit de la București a audiat-o pe fetiță, pentru a stabili dacă a suferit vreun abuz în perioada cât a fost dată dispărută.

Până acum profiler-ul nu a reușit să tragă nicio concluzie, întrucât fetița este speriată și vrobește incoerent după calvarul pe care l-a trăit în pădure.

Audierile vor continua însă și în zilele următoare pentru ca oamenii legii să lămurească misterul dispariției fetiței de la domiciliu.

Nmeni nu știe deocamdată motivul pentru care Nicoleta a ajuns să se rătăcească prin pădure, mai ales că nu era pentru prima dată când copilul se ducea către casa bunicilor.

Părinții micuței au declarat imediat după dispariție, că fata avea de mers doar 300 de metri de la domiciliu și pănă la casa bunicilor.