Ce recompensă oferă un patron de restaurant pentru găsirea celor care i-au prădat mașina cu încasări

Dispariția unei sume mari de bani din mașina unui restaurant din Buzău face de luni obiectul unei anchete a polițiștilor. Patronul localului a declanșat propria investigație, solicitând mai întâi ajutor pe rețelele de socializare pentru obținerea unor imagini de pe camerele de supraveghere.

În cursul zilei de luni, patronul restaurantului Taverna Buzoiană a anunțat la poliție că i-a dispărut o sumă importantă de bani, după ce una dintre dubele firmei a fost spartă, în cursul după-amiezii.

Infracțiunea ar fi fost comisă în jurul orei 16.00, în timp ce mașina era parcată pe Bulevardul Unirii iar șoferul ar fi fost plecat la un depozit alimentar. Se pare că angajatul restaurantului a lăsat mașina descuiată pentru câteva minute.

Conform sesizării făcute la Poliție, din mașina firmei ar fi fost furată suma de 40.000 de lei, din încasările restaurantului. Reprezentanții localului nu stau nici ei degeaba, chiar dacă polițiștii au dat curs imediat sesizării.

Patronul firmei a postat pe Facebook un anunț prin care cere ajutorul buzoienilor, contra unei recompense de 3.000 de lei. Îi va primi cel care dă indicii prețioase în urma cărora sunt identificați autorii furtului.

”Stimați buzoieni, vă adresăm rugămintea de a ne ajuta în depistarea autorului/autorilor sustragerii unei sume importante de bani din autoutilitara marca Ford cu nr de înmatriculare B 06 TVB în data de 05.octombrie orele 15:30 – 15:40. Utilitara a fost parcată pe Bulevardul Unirii Sud în fața Sucursalei Cec Bank (lângă fostul ,,Cuptorul de aur”). În situatia in care ati fost martor ocular sau dețineți informații referitoare la autorii sustragerii vă rugam să contactați Poliția municipiului Buzău urgent iar firma noastră vă va oferi o recompensă în valoare de 3000 ron. Rugăm locuitorii din zona Cec Bank (lângă Cuptorul de aur) dacă au văzut ceva sau dacă ne pot ajuta cu imagini video în depistarea autorilor acestei fapte”, este mesajul reprezentanților restaurantului Taverna Buzoiană.