Câtă inconștiență! Șoferul prins zilele trecute cu peste 200 km/h a provocat astăzi un accident cu șase răniți

Palma primită de la polițiști, săptămâna trecută, când i-au suspendat permisul după ce a fost prins conducând pe DN2 E85 cu 218 km la oră, nu l-a astâmpărat pe un șofer de 19 ani din Râmnicelu. Viteza excesivă și imprudența la volan l-au împins pe tânărul teribilist să provoace marți un accident soldat cu rănirea a șase persoane.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 16.00 pe DN 1B, în zona satului Dealul Viei. Au fost implicate o autoutilitară condusă de tânărul din Râmnicelu și un Cielo în care se aflau mai multe persoane. Cele două vehicule se deplasau dinspre Mizil către Buzău iar accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul Cielo vira stânga spre Dealul Viei.

Autorurismul a vost lovit puternic de duba care venea cu viteză din spate și efectua manevra de depășire. Vinovat de producerea evenmentului se face șoferul dubei care circula cu viteză și s-a angajat în depășirea autoturismului care avea semnalizarea în funcțiune, potrivit martorilor.

O persoană a rămas încarcerată iar alte cinci au solicitat îngrjire medicală. Șoferul vinovat circula în baza unei dovezi valabile 15 zile, emise de poliție după ce săptămâna trecută i-a fost reținut permisul pentru exces de viteză. Conducea un bolid pe DN2 E85 cu 218 km la oră. Atunci, șoferul care avea permis de doar câteva luni a fost amendat cu 2.900 lei şi a rămas pieton pentru 90 de zile.

Dovada inconștienței o reprezintă faptul că înaintea accidentului de astăzi, șoferul dubei fusese prins de poliție rulând cu 106 km/h în localitate. O persoană a rămas încarcerată iar alte cinci au solicitat îngrjire medicală.