Câștigătoarea MasterChef, Aida Parascan, a scăpat miraculos dintr-un accident teribil, produs la ieșire din Buzău

#image_title

Câștigătoarea primei ediții concursuluo MasterChef, Aida Parascan a scăpat miraculos joi , după ce Loganul în care se afla s-a dat de mai multe ori peste cap, într-un accident rutier produs la ieșire din Buzău. Mașina era condusă de o prietenă a vedetei TV.

Deși mașina a fost distrusă, buzoianca a scapat cu câteva zgârieturi și o sperietură teribilă.

Aida Parascan se îndrepta spre un festival din Bacău în compania unor prieteni, care călătoreau în aceeași direcție. Pe drumul lor, mașina în care se afla Aida s-a răsturnat, provocând momente de panică și îngrijorare.

Cu toate că accidentul a fost serios, Aida Parascan a avut o mare șansă de a scăpa cu viață. Centura de siguranță, pe care a purtat-o în mod corespunzător, a jucat un rol crucial în protejarea ei în timpul impactului.

Screenshot 20230511 211117 Facebook

„As fi putut sa mi pierd viata dacă nu aveam centura de siguranță!
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viata! Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvata mare parte din munca mea iar Duminica deși cu câteva zgârieturi voi tine conferința! Atat timp cât sunt în viața voi lupta sa aduc Lumina pe Pământ!” a precizat Aida Parascan pe social media.

Aida Parascan a mai scris că își menține planul de participare la festivalul de la Bacău și că va ține o conferință acolo.

 

Urmărește-ne pe Google News