Câștigătoarea MasterChef, Aida Parascan, a scăpat miraculos dintr-un accident teribil, produs la ieșire din Buzău

#image_title

Câștigătoarea primei ediții concursuluo MasterChef, Aida Parascan a scăpat miraculos joi , după ce Loganul în care se afla s-a dat de mai multe ori peste cap, într-un accident rutier produs la ieșire din Buzău. Mașina era condusă de o prietenă a vedetei TV.

Deși mașina a fost distrusă, buzoianca a scapat cu câteva zgârieturi și o sperietură teribilă.

Aida Parascan se îndrepta spre un festival din Bacău în compania unor prieteni, care călătoreau în aceeași direcție. Pe drumul lor, mașina în care se afla Aida s-a răsturnat, provocând momente de panică și îngrijorare.

Cu toate că accidentul a fost serios, Aida Parascan a avut o mare șansă de a scăpa cu viață. Centura de siguranță, pe care a purtat-o în mod corespunzător, a jucat un rol crucial în protejarea ei în timpul impactului.

#image_title

„As fi putut sa mi pierd viata dacă nu aveam centura de siguranță!
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viata! Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvata mare parte din munca mea iar Duminica deși cu câteva zgârieturi voi tine conferința! Atat timp cât sunt în viața voi lupta sa aduc Lumina pe Pământ!” a precizat Aida Parascan pe social media.

Aida Parascan a mai scris că își menține planul de participare la festivalul de la Bacău și că va ține o conferință acolo.

 

Urmărește-ne pe Google News