Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice

În perioada 03 Aprilie – 1 Mai 2021 RER SUD desfășoară prima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice generate de populația municipiului Buzău, gratuit, direct de la sursă.

Având în vedere că pe perioada lunii aprilie, Primăria Buzău derulează programul “Curățenia de Primăvară” pe toată raza municipiului Buzău, RER SUD, în calitate de operator de salubritate vine în sprijinul cetățenilor care, în urma activităților de curățenie din gospodărie doresc să predea obiecte voluminoase sau aparate electrice, electronice și electrocasnice pe care nu le mai folosesc.

Solicitările privind colectarea deșeurilor voluminoase și a DEEE-urilor trebuie făcute la unul din numerele de telefon: 0761.111.103 / 0374.885.690, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 14:00.

Pentru colectare, cetățenii trebuie să sune cu cel puțin o zi înainte față de data stabilită pentru colectare.

Deșeurile trebuie scoase conform graficului, lângă bloc sau în fața porții în ziua respectivă, până în ora 10:00, de unde vor fi preluate de către operatorul de salubritate.

Pentru o bună și eficientă activitate de colectare, buzoienii sunt rugați să respecte programul de colectare și să nu depoziteze astfel de deșeuri în alte locuri decât cele menționate și nici în alte zile decât cele aferente zonei în care locuiesc.

Îndemnăm buzoienii să acționeze responsabil și să ne devină parteneri atât în această acțiune punctuală de igienizare a orașului, cât și în alte acțiuni ce au ca scop menținerea orașului nostru curat.

Programul de colectare este următorul:

Urmărește-ne pe Google News