Cadavrul unui bărbat, găsit într-o baltă de sânge

Un bărbat a fost găsit fără suflare, în noaptea de miercuri spre joi, foarte aproape de un bloc cu zece etaje din cartierul buzoian Micro 14. Poliţiştii au descoperit că victima are multe răni pe corp, cel mai probabil produse prin cădere de la înălţime.

UPDATE Anchetatorii au stabilit identitatea bărbatului găsit mort, azi-noapte, în Micro XIV. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, care locuia în zona gării din municipiul Buzău.

Un tânăr din cartier a fost cel care a descoperit trupul bărbatului zăcând într-o baltă de sânge, moment în care a sunat la 112.

Potrivit IPJ Buzău, cadavrul bărbatului a fost descoperit miercuri noaptea, la ora 23.30, pe o stradă din oraş, acesta având multe răni vizibile la nivelul capului şi membrelor.

„La o primă examinare, medicii au precizat că ar fi vorba de leziuni produse prin cădere de la distanţă mare. Cadavrul are încă identitate necunoscută, urmează a se face necropsia”, au transmis, joi, reprezentanţii Poliţiei Buzău.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea identităţii bărbatului şi a împrejurărilor în care a survenit decesul.