Ca-n Vestul Sălbatic. Un bărbat din Râmnicu Sărat a fost bătut și lăsat fără 1.000 de euro

Un bărbat de 35 de ani a trăit clipe de coșmar, azi-noapte, după ce a ieșit dintr-un magazin din Râmnicu Sărat. El a fost atacat de un individ, pus la pământ și prădat, paguba ridicându-se la 1.000 de euro. La scurt timp, principalul bănuit de comiterea tâlhăriei a fost prins de poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Râmnicu Sărat.

Tâlhăria s-a produs pe strada Gheorghiță Lupescu, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Scena de agresiune a fost observată pe monitoarele sistemului de supraveghere, de către dispecerii Poliției Locale din oraș, care i-au trimis imediat la intervenție pe agenții Cristian Năstase și Cristi Dediu.

La scurt timp după comiterea faptei, tâlharul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Locale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în seara zilei de 12 aprilie, jurul orei 23.30, bănuitul, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitate, ar fi urmărit persoana vătămată la plecarea dintr-un local de alimentaţie publică şi prin violenţă i-ar fi sustras portmoneul ce conţinea suma de peste 1.000 de euro.

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti şi predat persoanei vătămate, un râmnicean în vârstă de 35 de ani.

În urma probatoriului administrat de poliţiştii de investigaţii criminale, faţă de bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Buzău.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi urmează ca în cursul acestei zile persoana să fie prezentată magistraţilor din cadrul Judecătoriei Râmnicu Sărat cu propunere de arestare preventivă.