Ca în filmele de groază. Un șofer a fost rănit la cap de gheața desprinsă de pe un TIR care circula în fața sa

Greu de crezut însă chiar s-a întâmplat marți după-amiază ca un șofer să fie rănit de o bucată de gheață desprinsă de pe remorca unui TIR care circula în fața sa. După incidentul șocant, șoferul a smucit volanul și a ieșit cu mașina de pe șosea. Evenimentul rutier s-a produs în apropierea comunei Mihăilești, județul Buzău, victima fiind un bărbat din Brăila.

Din primele date, un conducător auto în vârstă de 56 de ani din Brăila, care se deplasa cu un autoturism pe DN 2E85 pe direcția București către Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a ieșit în afara părții carosabile, pe fondul căderii de gheață și zăpadă de la un alt autovehicul, care circula în aceeași direcție.

Polițiștii au găsit parbrizul spart și bucăți de gheață în interiorul autoturismului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, care a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările. Șoferii sunt sfătuiți ca în aceste zile să păstreze o distanță mai mare față de vehiculele din față.