Buzoienii sunt invitați să vină cu jucării la meciul de handbal dintre HC Buzău 2012 ȘI Minaur Baia Mare

Buzoienii sunt invitati, miercuri seară, în număr cât mai mare la ultimul meci din acest an al grupării Handbal Club Buzău 2012. Echipa de handbal masculin din Buzau va întâlni, în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”, formația Minaur Baia Mare. Înaintea meciului, spectatorii vor avea ocazia să ajute familii defavorizate prin donarea de jucării și hăinuțe pentru cei mici.

Iubitorii de handbal sunt invitati în număr cât mai mare la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” miercuri, 12 decembrie, de la ora 18.00, pentru a asista la partida Handbal Club Buzău 2012 – Handbal Club Minaur Baia Mare.

Meciul, ultimul din acest an pentru echipa buzoiana, contează pentru prima etapă a returului din Liga Națională de handbal masculin.

Publicul spectator va avea ocazia să își arate sustinerea fata de familiile care au nevoie de ajutor, prin aruncarea în teren a unei jucării de pluș si prin donarea oricărui alt obiect care îi poate ajuta pe copiii defavorizați.

„Fă o bucurie, donează o jucărie” este o campanie umanitară, inițiată anii trecuți de Handbal Club Buzău 2012, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Consiliul Județean Buzău.