Buzoienii sunt chemați să-i susțină pe rugbiștii de la SCM Gloria Buzău în partida cu CS Năvodari

Meci foarte important pentru rugbiștii de la SCM Gloria Buzău, în Divizia Națională de Seniori. Elevii lui Costică Merșoiu vor evolua, pe teren propriu, în fața rugbiștilor de la CS Năvodari. În cazul unei victorii, echipa buzoiană își va consolida primul loc în clasamentului ligii a doua.

Iubitorii de rugby din Buzău sunt așteptați în număr cât mai mare, mâine dimineață, de la ora 10.00, la stadionul „Șerban Ghica” din Parcul Tineretului, pentru a asista la cel mai dificil meci pe care SCM Gloria Buzău îl dispută în această primăvară.

La Buzău, echipa gazdă, ocupanta primului loc în liga a doua la rugby, va primi replica formației de pe poziția secundă, CS Năvodari. În cazul unui succes, buzoienii ar scoate echipa dobrogeană din lupta pentru câștigarea acestui sezon, în cărți pentru primul loc rămânând o altă echipă din dobrogea, Tomitanii Constanța.

Partida SCM Gloria Buzău – CS Năvodari, care contează penru etapa a 11-a a Diviziei Naționale de Seniori, va începe la ora 10, intrarea fiind liberă. În aceeași etapă, mâine, se mai dispută partidele RC Bârlad – CSUAV Arad, Știința Petroșani – Bucovina Suceava și Rugby Club Municipal Galați – Tomitanii Constanța.