Buzoienii care locuiesc în blocurile ANL vor plăti chirii mai mari

De la 1 ianuarie 2019, buzoienii care locuiesc în blocurile ANL vor plăti o chirie mai mare. Veștile proaste nu se opresc însă aici. Chiriașii mai au de aşteptat până ce vor putea cumpăra locuinţele iar cei care speră la construirea de noi blocuri ANL mai au de aşteptat, a anunţat primarul Constantin Toma.

În ultima şedinţă de Consiliu Local Municipal, pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul care prevedea majorarea chiriilor pentru locuinţele ANL.

Proiectul a trecut, iar de la data de 1 ianuarie 2019 chiriaşii vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar. O altă veste proastă pe care autoritățile le-au dat-o a fost aceea că nu se ştie când se vor putea vinde aceste locuinţe.

De asemenea, buzoienii care sperau că în curând se va demara procedura de construire a unor noi blocuri ANL, mai au de aşteptat.

Dacă buzoienii care locuiesc deja în locuinţele ANL speră să le poată cumpăra în curând, rândul aspiranţilor către o astfel de locuinţă începe să se subţieze. Anul trecut, edilii îşi făceau probleme întrucât nu se mai afla nicio cerere în acest sens în aşteptare.