Buzoiancă din Glodeanu Siliștea, prădată de străina pe care a găzduit-o peste noapte

I-a oferit acoperiș pentru o noapte unei ieșence rătăcite prin comună însă a realizat a doua zi că a făcut cea mai mare greșeală. O buzoiancă din Glodeanu Siliștea s-a trezit cu o pagubă de aproape 300 de lei, după ce a găzduit o femeie timp de o noapte. Infractoarea a fost identificată la o zi după sesizarea faptei.

Potrivit polițiștilor, la data de 13 noiembrie, poliţişti din cadrul Postului de poliţie comunal Glodeanu Siliştea au identificat în urma activităţilor desfăşurate o femeie de 40 de ani, din judeţul Iaşi, principala bănuită în cazul unui furt din locuinţă sesizat în ziua anterioară.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că bănuita ar fi profitat de încrederea persoanei vătămate, în locuinţa căreia rămăsese peste noapte şi astfel, pe timpul nopţii, ar fi sustras o sumă de bani.

Prejudiciul în valoare de 290 lei a fost recuperat de poliţişti şi predat persoanei vătămate, o femeie de 65 de ani, din Glodeanu Siliştea.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt şi poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.