Buzoianca decedată în tragicul accident din Bulgaria a avut un destin asemănător cu al tatălui ei

Buzoianca Loredana Nicoleta decedată în cumplitul accidentul de autocar din Bulgaria a avut avut un destin asemănător cu al tatălui ei, care a pierit în urmă cu șapte ani tot într-un accident rutier. Potrivit vecinilor tatăl victimei ar fi fost lovit mortal de o mașină în timp ce mergea cu bicicleta.

Loredana era vorbitoare de limba turcă și lucra ca ghid turistic spre destinațiile turistice din Anatolia. Potrivit vecinilor corpul neînsuflețit al buzoiencei va fi repatriat miercuri.

Vineri, buzoianca se întorcea din Turcia iar pentru începutul acestei săptămâni avea programat să plece la mare, pe litoralul românesc, împreună cu fetița sa, în vârstă de șapte ani.

Patru români au murit în accidentul rutier în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, lângă Veliko Tîrnovo, în Bulgaria, în noaptea de vineri spre sâmbătă. La bord se aflau 25 de pasageri, dintre care șapte cetățeni turci, iar restul români.

Destinul a făcut ca femeia în vârstă de 42 de ani să se numere printre victimele care au decedat în accidentul din Bulgaria. Cel mai probabil, Nicoleta se afla lângă șoferul turc pentru a asigura traducerea dintre acesta și călători, majoritatea români.

De altfel, spun cunoscuții, buzoianca s-ar fi aflat în autocar în calitate de angajat al firmei de transport din București, nu ca turist. Deși colabora de mai mulți ani cu compania din București cu capital turcesc, Nicoleta avea carte de muncă de puțină vreme la ei.

Despre tragedie, autoritățile bulgare l-au înștiințat prin apel telefonic pe fostul soț, al cărui nume Nicoleta încă îl purta deoarece decizia de divorț nu a fost încă pronunțată.

Loredana Nicoleta era mama a doi copii: un băiat, acum student în Olanda, din primul mariaj cu un cetățean turc, și o fetiță, din a doua căsătorie, aflată și aceasta într-o etapă finală, cea a divorțului.

 

Urmărește-ne pe Google News