Buzoian prins de patru ori la volan fără a avea permis, trimis în arestul Poliției

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Pogoanele au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Gomoeşti, comuna Costești, la volanul unui autoturism pe drumul naţional 2C, pe raza localităţii Bălaia.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule de la începutul lunii septembrie 2017 şi totodată nu se afla la prima abatere în această privinţă.

Mai precis, acesta s-a ales cu permisul suspendat pentru depășire neregulamentară, pe 31 august 2017. A doua zi, pe 1 septembrie 2017, a fost depistat în trafic, faptă pentru care poliția i-a întocmit dosar penal. Omul nu s-a astâmpărat iar în ianuarie 2018 a mai fost prins de două ori la volanul autoturismului proprietate personală.

După cea de-a patra abatere, șoferul din Gomoești a fost trimis în arestul Poliției. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană având suspendată sau anulată exercitarea acestui drept”.

Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar Judecătoria Pogoanele a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.