Buzoian de 64 de ani, printre pacienții cu COVID-19 care au murit în ultimele 24 de ore

Un deces al unui pacient cu COVID-19 și alte 26 de cazuri noi de îmbolnăvire au fost raportate în județul Buzău. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 3 și 79 de ani. Cinci dintre ei au fost testați și diagnosticați în laboratoare private.

Ultimul pacient cu COVID-19 care a decedat este un bărbat în vârstă de 64 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău și transferat, ulterior, la Spitalul Clinic Colentina din București. Acesta suferea de o boală cardiovasculară și hipertensiune arterială.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost confirmate 26 de cazuri de COVID-19, 5 pacienți fiind testați și diagnosticați în laboratoare private.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 3 și 79 de ani și au fost internați, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 1.018, 609 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 28.