Buzăul va avea un aquapark de 9 milioane de euro

#image_title

Anunțul a fost făcut de către edilul Constantin Toma, care a precizat într-o postare pe social mediă că lucrările ar putea începe în curând, pentru ca până la vară să fie gata măcar o parte a proiectului.

Primăria Buzău a publicat pe site-ul SEAP documentele necesare atribuirii contractului, însemnând proiectul tehnic, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții.

Valoarea lucrărilor este de 56.843.633,21 lei, incluzând TVA. Cei aproximativ 9 milioane vor fi cheltuiți doar pentru realizarea primei părți a proiectului, cea de exterior; partea de indoor va fi realizată în cadrul unui alt proiect, cu o finanțare separată

Centrul de recreere va cuprinde o piscină cu valuri, una cu apă sărată, adusă de la Monteoru, tobogane cu apă, două piscine cu jocuri de apă, un lazy river de aproape un kilometru, diverse jacuzzi și o piscină de copii.

Aquaparcul din Buzău va avea două părți. Una de exterior, descrisă mai sus, și una de interior, care se va realiza ulterior. Partea de interior se dorește a cuprinde un bazin pentru adulți și unul didactic pentru copii.

Urmărește-ne pe Google News